måndag 24 november 2014

Mjölkstockning

Igårkväll åkte jag på min andra sväng av mjölkstockning. Fy... fick feber snabbt och blev helt orkeslös samtidigt som ena bröstet kändes som om det skulle explodera. Fick gå och lägga mig tidigt och jag och Alicia stannade i sängen ända tills klockan 14 idag. Välbehövligt och nu mår jag nästan helt bra igen. Bröstet ömmar fortfarande lite men mår mycket bättre nu än jag gjorde inatt. Lite mammamys, mycket amning och någon Alvedon var vad som behövdes!


torsdag 20 november 2014

Newbie

Häromdagen var vi på BVC-besök, Alicia går stadigt upp i vikt vilket känns fantastiskt skönt, nu har vi nog gått över 3 kilo. Hurra! Hur som helst så gick vi lite tidigare hemifrån och hann då med en sväng i affärerna. Tänkte egentligen köpt lite kläder till mig själv eftersom jag inte har fler än 4 outfits som jag kommer i och som är amningsvänliga men jag kom istället hem med dessa ljuvliga plagg från Newbie. Nu har hon lite finkläder inför kommande högtider.


måndag 17 november 2014

Underverk

Herregud vad snabbt tiden går... Snart har Alicia varit hos oss i tre veckor och jag njuter av varenda sekund. Mycket tid går åt till att bara sitta och titta på vårt fantastiska underverk. Hon är så galet fin och man kan inte annat än att älska henne. Får många frågor om hur det känns nu när hon är här och svaret på det är att det känns precis som det ska vara, som om hon alltid varit här. Allt faller sig så naturligt. Foglossningen är så gott som borta, visst känner jag av det lite då och då men det är inte ens jämförbart med hur jag hade det tidigare. Lillhjärtat är en väldigt harmonisk bebis och hon är tydlig med vad hon vill och gråter sällan (än så länge). Hon är verkligen perfekt vår skatt och jag är så glad att hon bestämde sig för att dyka upp lite tidigare.




lördag 8 november 2014

Ella Alicia Telder

Det visade sig att jag inte behövde vänta så länge som jag trodde på min lilla skatt. Onsdagen den 29 Oktober klockan 13.53 bestämde sig ett 46 cm långt, 2380 g tungt knippe kärlek att komma ut till stora världen. Vår Ella Alicia föddes i gravidvecka 36+1 och förutom det faktum att hon var lite liten mådde hon hur bra som helst och vi fick komma hem från sjukhuset redan på lördagen. Vi är så otroligt lyckliga och tacksamma för varje dag vi får spendera som familj. Det är helt fantastiskt och den lilla tjej som just nu ligger och sover i min famn gör den här helveteskampen som jag haft i år värt allt. Det finns inga ord i världen att beskriva hur lycklig och tacksam jag är över att allt har gått så bra den här gången. Tror nog allt att storasyster Isabella är vår lilla änglavakt. Som jag älskar min familj!