fredag 29 mars 2013

Långhelg

Traditionellt påskfirande i Södertälje. Vi saknar bästa Lillebror och Kusin. Har Daniel i min hand och njuter av att vara med familj.

söndag 24 mars 2013

Nytt hemma

När våren inte kommer ute får man hämta in den istället. Var på en ordentlig shoppingtur med Josse igår och hittade en hel del fint. Är verkligen supernöjd. Efter shoppingen åkte vi direkt till Vera på lite tjejmiddag. God mat och gott sällskap, bästa kombon.

Nu i helgen har jag även åstadkommit något jag inte är så nöjd med... nämligen att jag men största sannolikhet lyckats paja datorn. Tänkte fixa så det blev lite mer plats (tips: gör inte om du inte kan) men råkade förmodligen ta bort ett par viktiga filer på vägen för den är helt knäpp nu.

Hej kompis

Förra helgen var Soffypropp hemma och hälsade på, det firade vi med skitsnack och fika. HEJ NÖTSKAL.



torsdag 21 mars 2013

Lugg

Vet inte vad som hänt... Sedan jag var 13 år och såg Caitlin i Sunset Beach första gången har jag klippt min lugg själv och har alltid fått till det så den blir fin. Men nu, de två senaste gångerna jag klippt har det sett ut som helvetet. Imorse ville jag inte gå till jobbet för att jag ser ut som ett freak. Sjukt irriterande. Så nu kommer jag få gå med luggen uppsatt och skämmas i tre veckor innan det växt ut igen. Skitlugg och skithår som dessutom vägrar bli långt... Irriterad är vad jag är!

torsdag 14 mars 2013

En kopp choklad

Gofika med Josse igår. Mysigt att kunna träffas efter jobbet och bara prata ikapp och skratta åt hur vuxna vi är ibland. Det var tydligen allt jag hade att säga idag för något mer tycks inte komma från mina fingrar. Hoppas på en bra dag!

måndag 11 mars 2013

"Åh vad jag saknar mina skor.."

Efter att ha ätit mig mätt på hamburgare tillsammans med Pontus, Daniel, Anton och Oskar traskade jag bort till Jannike i lördagskväll. Vet inte vad jag tänkte på... Trodde jag skulle kunna gå på tjejkväll och ändå undslippa detta fenomen med Mello men såklart misstog jag mig och fick titta på skiten. För det var verkligen vad det var, när jag tycker att Sean Banan har det bästa bidraget, då är det illa! Men men, hade en sjukt trevlig kväll i alla fall. Fortsatte med partybuss till Villan och tjejligan startade utekvällen med beerpong och jello shots följt av dans i ett par timmar. Riktigt go kväll så det tackar jag för.


fredag 8 mars 2013

Hej fredag


Igår var jag bitter och kall, idag är jag glad och varm. Glömde min frukost hemma men men... Undrar om bästa Oskar vill följa med till stan idag?! Hoppas, hoppas.

onsdag 6 mars 2013

Looking back

Se tillbaka och le... Något jag brukade ha väldigt lätt för men som de senaste två åren har varit jobbigt att göra. Nu är det framåt och le eller här och nu skrattandes, inte fy skam det men några år av mitt liv känns försvunna vilket är rätt tragiskt. Blir avundsjuk över dumma saker som jag själv saknar. Glad över att du har det, men ledsen över tomheten hos mig, det blir svårare att förstå och acceptera. Märks att jag varit ensam för länge nu, hjärnan går på högvarv och jag pratar i gåtor. Behöver att du kommer hem nu och stillar min oroliga själ.


tisdag 5 mars 2013

Äckelpäckel

Inte roligt att vara sjuk, speciellt inte när man börjar känna sig frisk. Att gå hemma och drälla istället för att vara på jobbet och göra nyttigheter, fy, tycker jag om det. Tiden går dessutom fruktansvärt långsamt när man är hemma såhär. Fast nä, nu ska jag inte klaga. För i flera dagar har jag gått och haft så fruktansvärt ont i magen, skrikont ni vet. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Idag är det bättre och jag är säkert rätt klen egentligen bara det att jag är så mycket starkare än igår så jämförelsevis känner jag mig som superwoman. Men hejja mig för att jag överlevde även detta årets magsjuka och hoppas innerligt att jag inte åker på det igen. Önskar inte ens min värsta fiende detta ska ni veta, så not to worry om du kände dig träffad ;)

söndag 3 mars 2013

Sjuk

Första måltiden den här helgen. Magsjuka är blä. Som tur är den på väg bort för jag är vrålhungrig och feberfri. Sov i och för sig hela dagen igår, tre fotbollsmatcher har aldrig gått så snabbt tidigare. Daniel har varit en ängel mot sin avskyvärda flickvän den här helgen. Vilket kärleksbevis att ta hand om en sådan sjukling som mig, han får stå ut med mycket, stackarn. Nu vetesäck och lite serier.