måndag 30 april 2012

Pardejt


Sjukt trevlig kväll igår. Tog ett glas rosé med Jannike på Linnéterassen. Därefter mötte Daniel upp oss och vi promenerade bort till Victoria där vi beställde lite att äta. Strax därpå kom även Martin för att umgås. En liten pardejt kan man väl kalla det, supermysigt verkligen.















lördag 28 april 2012

Krossade drömmar

Drömde att jag hade två helt perfekta döttrar med Daniel och vi skulle åka på familjesemester till Italien... Blev sjukt besviken när jag vaknade. 

Har haft flera bra framtidsdrömmar på senaste... En annan där jag jobbade på den perfekta förskolan med helt fantastiska kollegor och barn. Åh, besvikelsen är verkligen stor när man vaknar och inser att det inte är sant.


Segis

Är helt slut... Förkyld och jävlig, usch. Daniel är iväg i Lerum på massa saker idag så jag är för tillfället lite ensam. Hoppas dock på att få umgås en stund med fina Josefin idag som är hemma från Stockholm. Ja, vi får väl se vad som händer. Nu tittar jag i alla fall på superkidsen, det är final och superspännande. Så sjukt att 12 åringar kan laga så awsome mat, sån unge ska jag ha när jag blir äldre, helt klart!

torsdag 26 april 2012

Sinbad


Efter två fina kvällar på Liseberg, familjedag och kick off, är det nu jobb hos killarna som står på schemat. Det ösregnar ute så vi sitter inne och myser oss med film. Ska strax laga blomkålssoppa med varma mackor, perfekt till regnet.

måndag 23 april 2012

Finare kan ingen vara

Att sedan komma hem och hitta denna är inte en sämre fortsättning direkt. Jag har inte bara en snygg pojkvän, han är romantisk också! Fina du <3

Vårnytt

Klockan är inte ens 12 och jag har hunnit åka och möta Linda i stan för att få böcker att plugga med idag. Dessutom har jag hunnit få med mig allt detta hem... Sjukt nöjd med dagen hittills.

Lycklig tjej















Har jag sagt att jag har en sjukt snygg pojkvän eller?!

Baaaka bullar...


Har haft en riktigt skön helg faktiskt. I fredags pluggade jag med Linda på förmiddagen och jobbade med mina killar på eftermiddagen. Efter det kom Daniel och hämtade mig, han hade köpt räkor så det var bara att åka hem och mysa tillsammans. Det tog mig 1,5 timme att skala räkorna... Men gott var det! 

Lördagsmorgonen spenderade vi tillsammans med Jannike och Alice i stan. Jag var på skojakt i stan men hittade inga. Jag blev så ledsen att jag köpte ett par likadana jeans som de jag redan hade på mig som tröst, jag i ett nötskal. Alice däremot hittade en superfräck skinnjacka och pilotbrillor, hon blev helt klart tuffaste tvååringen i stan. På kvällen kom Oskar, vi åt Tacos tillsammans och gick sedan iväg och tittade på fotboll med Anton och Anton. Efter detta var det dags att kila över till Chez och fira Amanda och August. Mycket fin kväll.

Igår var en riktig myssöndag. Det regnade hela dagen. Jag slog sönder en tallrik och ett fat, så då plockades dammsugaren fram och lägenheten blev ren. Annars tog vi det bara lugnt hela dagen tills jag blev för rastlös. Vi bestämde oss då för att baka bullar. Baaaka bullar... Baka bullar, baka bullar! (tänk er det med en as bra melodi till). Vilka superbullar det blev!

Tack alla fina som jag fick nöjet att spendera helgen med. Är sjukt nöjd!

fredag 20 april 2012

Mördar lampor i självförsvar

Börjar bli rätt trött på att mina möbler ständigt attackerar mig. Väggar som flyttar på sig, dörrar som svänger upp, kanter på soffor och bord som slår mig på benen, tavlor och lampor som hoppar på mig. Nä nu får det faktiskt vara nog. Det räcker med de blåmärken och bulor jag har.

Viktigaste målet

Superpluggfrukost med Linda

torsdag 19 april 2012

Ny layout

Fixat ny layout idag som ni kanske ser... kände att det var dags för något lite vårigare. Sitter just nu och tittar på Sunset beach. Ja, jag har svårt att slita mig men vad gör det när jag är ensam hemma? Jag längtar efter min skatt som är på jobbet och hoppas att han kommer hem en sväng innan träningen så jag får pussa lite på honom. Egentligen skulle jag haft tjejmys med Amanda idag men eftersom hon var sjuk har jag spenderat dagen med mig själv och tvätten. Om ett par timmar ska jag i alla fall in till stan och fika med min fina syster Sofia. Yeii... lite mänskligt sällskap är alltid bra.


onsdag 18 april 2012

Nu kan jag rädda liv

Åh herre... Jag är helt matt i kroppen, igår höll vi på med HLR och första hjälpen hela dagen i skolan så träningsvärk i axlar och armar kom som ett brev på posten imorse. Det jobbiga med det var bara faktumet att vi idag har haft sim- och livräddningsprov idag i ett antal timmar. Stackars Daniel jag kommer somna kl. 19.00 ikväll på vår dejt. Nu ska jag äta MAT, tror inte jag varit såhär hungrig på ja... jag vet inte hur länge.

tisdag 17 april 2012

Promenad med älskling

Sjukt mysig dag igår! Jag kollade på en gammal 90-tals favorit Sunset beach, är åter igen helt såld. Sedan åt jag ägg och bacon till brunch och låg mest och väntade på att min skatt skulle komma hem från jobbet så vi äntligen kunde umgås. Och som vi umgicks när han kom hem, vi tog en myspromenad i Slottsskogen, lagade mat ihop och bara njöt av varandras sällskap, så idag är jag fulladdad med kärlek.  






söndag 15 april 2012

Klantskalle


Jag hittade mitt pass! Det visade sig att jag hade tänkt till och lagt det i plånboken så jag inte skulle tappa bort det. Jag är himlans smart utan att jag vet om det ibland... Fast i morse när jag skulle ta en dusch lyckades jag med detta. Jag är så klumpig så det finns ju nästan inte. 

För övrigt hade jag en sjukt bra kväll igår. Underbart sällskap, roliga spel och massa gott att äta. Med den kombinationen kan det bara inte gå fel. Så stort tack till er tjejer som ville umgås med mig i min ensamhet ni är så fina!

lördag 14 april 2012

Dumma mig

Blir så trött på mig själv, har lyckats tappa bort mitt pass... Det måste komma fram!!! Men jag har städat hela lägenheten idag och det är fortfarande spårlöst försvunnet. Vart kan det ha tagit vägen? Sådana saker får bara inte rymma. Jag vet att jag la ut det innan vi åkte till Södertälje för att jag inte skulle tappa bort det, lyckat Sara! Tanken var väl god men vilket misslyckande. Jaja nu ska jag ha en kul kväll med mina raringar. Puss på er

fredag 13 april 2012

Självömkan




















Jag är så ledsen... ibland får man faktiskt vara det, speciellt när man saknar någon. Helt sjuk att jag kan känna mig såhär ensam. Ni får tycka att jag är hur mesig som helst men när jag nu är lite småsjuk med ont i öron, mage plus snuva så blir jag väldigt, väääldigt ynklig och vill inget mer än att Daniel ska vara här och pussa på mig. Energi till att laga mat finns inte, det får bli lite naturgodis eller något av det andra fredagsmyset till middag. Jag tror jag överkonsumerade lite men jag tyckte så väldigt synd om mig själv när jag var på hemköp. Dessutom är det ingen fara på taket att jag inte äter allt eftersom jag ska ha mina fina skoltjejer här imorgon.

Nej fy nu blev jag ledsen igen.... Det är två dygn innan Daniel kommer hem. Blä! Men jag hoppas verkligen att han har det jätteroligt och ni ska veta att jag sitter här hemma med tröjan på och hejar på er "FBC LERUM!".

torsdag 12 april 2012

Plugga


Nu ska jag göra ett seriöst försök till att läsa kurslitteraturen. Är rätt bra på att hitta på annat men nu tror jag det ska gå vägen. I eftermiddag blir det jobb med mina favoritkillar och sent ikväll blir det mys med min älskling som ska spendera helgen i Örebro. Fy jag kommer sakna honom men har i alla fall Linda här i helgen som håller mig sällskap. Tur är väl det, annars hade jag nog blivit tokig!

onsdag 11 april 2012

Redovisning

Firar en lyckad redovisning med basgruppen på Jensens. Om ett par timmar är det föreläsning angående C-uppsats, det börjar närma sig slutet nu...

lördag 7 april 2012

Glad påsk!


Fira påsk med familjen i Södertälje... Allt är som det ska. Nu ska jag spöa Daniel på Heroes med detta önskar jag er alla en riktigt glad påsk.

fredag 6 april 2012

Grattis sötnos

Firade fina Emelie igårkväll på en restaurang nära oss. Supermysigt även om det blev en tidig kväll för mig och Daniel. 

Imorse var det uppstigning sju då det var avresa till Södertälje för påskfirande med släkten. Mys!

torsdag 5 april 2012

En av årets unga eldsjälar...


Är så otroligt stolt över min fina fantastiska pojkvän som är bland de 5 kvarstående nominerade till årets unga eldsjäl. 

Du är det absolut bästa jag har och du är en förebild för många, du kämpar hårt och denna nomineringen är du mer än värd (även om man kanske kan ana vart den kommer ifrån). Vill ni läsa hela artikeln finns den här. Fina, fina du jag hoppas verkligen att du vinner och att du då delar priset med din trogne kompanjon Pontus, vilket jag vet att du gör. Japp, jag sträcker på mig och känner mig som en sjukt stolt flickvän trots att vi gjorde papé maché av dig igår...

onsdag 4 april 2012

Ååååka pendeltåg...


Projektarbetsdag idag, är trött och förkyld såhär lagom till Påsk så nu blir det helt klart hem och vila. Skulle egentligen gått på premiären av American Pie med fina Frasse och Amanda men på grund av sen dag och förkylning känner jag hur kroppen tar emot så det blir inget med det. 

Åker tåg hem, befinner mig för tillfället i Lerum men tycker det är läskigt att åka tåg för det går så snabbt så man får verkligen inte missa att kliva av för då vet man inte vart man hamnar. Sen blir jag lite irriterad på detta tåget för det plingar så högt vid ny station så det för tillfället tjuter i mina öron. Detta trots att jag lyssnar på musik. Blä! Haha fy vilken tant jag är... Jaja Oskar önskade lite mer bitterhet i min blogg så här kom den!

måndag 2 april 2012

Vitsippa

Min första vitsippa för detta året!

Skogsmys


I skogen får man kompisar!

En måndag


Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Ber om ursäkt över detta men det är sånt som händer. Helgen har varit bra. I fredags var det introduktion med Liseberg, mysigt att träffa alla igen. I lördags var jag och Daniel och bowlade med hans familj de bjöd på supergoda hamburgare, smask, smask. Igår besökte vi mamma och pappa för lite god grillad mat och bildshow av deras Australienresa. Det var den helgen det. Lugn och mysig, helt lagom för min del. Nu är jag på promenad i Slottsskogen med bästa Oskar, ska snart promenera hem till min älsklig som kommit hem från jobbet. Puss på er