onsdag 30 november 2011

14

Idag och imorgon är det 14 timmarspass som gäller men det ska nog gå bra. Morgonen är värst för då hinner man känna efter hur trött man verkligen är. Jag som egentligen bara vill vara hemma och baka pepparkakor och koka knäck. Typiskt. Men men såhär är det varje år. Jag är i alla fall klar med mina julklappar nu vilket känns bra då jag har lite tidsbrist (pengabrist också för den delen). Sedan tycker jag om att vara på praktiken med alla härliga barn och efter det blir Liseberg ett skönt break också. Förhoppningsvis hinner jag även kila upp och säga hej till mamma idag, jag saknar henne.

måndag 28 november 2011

Köket

Såhär ser det numera ut i köket. Inte helt färdigt än men det tar sig.

Flytt

Har flyttat lite under hela förra veckan men igår var det det stora lasset som gick! Tusen tack till Anders, Linda och Anton som hjälpte oss att bära. Egentligen skulle jag åkt och jobbat kl 13 men eftersom att Liseberg var stängt på grund av ovädret fick jag vara hemma och fixa och packa upp grejer. Så mysigt! Vi blev klara med det mesta och hade till och med tid för lite adventsmys. Jag är så glad att allt gått så smidigt. Nu bor jag mitt i stan med världens finaste kille och det känns väldigt bra <3

torsdag 24 november 2011

Fotbollsspel

Är så stol över den ena av mina pojkar idag för han har varit så sjukt kreativ. Detta fotbollsspelet har han gjort helt själv. Sjukt bra!

Nu är det jul igen

Åh vad mysigt det är i stan med alla fina lampor överallt. Julstressen har dragit igång, tråkigt tycker jag för jag kopplar egentligen julen med lugn och frid. Men just nu känns det lite stressigt med två jobb, praktik, skola och flytt samtidigt som man ska hinna lista ut fina och bra julklappar så alla blir glada och nöjda. Det är framför allt mig själv jag vill tillfredställa då jag älskar att ge bort saker. Mina vänner och min familj uppskattar verkligen allt och då vill man bara fortsätta ge.

Idag har jag börjat praktiken igen, det är jätteroligt och jag trivs verkligen där jag är. Personalen är så bra och barnen är underbara. Nu sitter jag på bussen på väg att hämta mina fina grabbar. Idag blir det nog en liten bussutflykt tror jag. Ikväll kommer pappa och hämtar mig. Vi ska köra lite lådor från Torslanda till mitt nya hem. I några av lådorna ligger det julpynt! Åh vad jag ska pynta nu. Det är faktiskt första advent på söndag. Det sista vi (jag och Daniel) ska göra för dagen är att skruva ihop grejerna vi köpte på Ikea igår. Det kommer bli så fint! Längtar tills på söndag när alla saker är på plats!Ber om ursäkt över att detta inlägget blev lite rörigt. Sitter ju inte vid en dator så då blir det alltid lite svårt att redigera inlägget. Men men, ni får ta det för vad det är... Tankespya!

lördag 19 november 2011

Sömnproblem?

Hatar detta... Att vara ensam. Har gosar ner mig under två täcken, har tjocktröja(FBC Lerum) och strumpor på mig men endå fryser jag. Har gjort en ny spelningslista med mysiga låtar att somna till. Jag har ätit, druckit (vatten), borstat tänderna, kissat och tvättat ansiktet. Jag har med andra ord gjort allt för att jag ska kunna sova gott. Men nej... Det går bara inte när du är någon annanstans. Det är sorgligt, jag vet. En natt. Men jag behöver dig. Jag menar det när jag säger att jag är hel med dig vilket också innebär att jag är trasig utan dig. Jag är ledsen men det är sant. Nej jag ska väl återgå till mitt stirrande i taket... Hoppas ni sover bättre än jag. God natt!

fredag 18 november 2011

Kladdkaka

Det blev en kladdkaka! Oskar blev glad, jag känner inte om den luktar gott dock för han stoppade precis upp sin deodorant i min näsa. Händelserik dag idag känner jag.

Frukost

Idag vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna. Min kropp säger stopp nu den vill inte mer. Har ont i huvudet, mår illa och den vill inte alls sammarbeta. Blä! Men snart måste jag gå upp för att plugga. Har tenta nästa vecka, min första salstenta och jag är rätt oförberedd. Idag blir det inte ens någon vanlig fredagskväll med god mat och idol. Tråkigt!! Gud vad jag gnäller, blir trött på mig själv. Nu får jag skärpa mig. Funderar på att baka något. Det blir man ju glad av. Så kanske inte Oskar blir arg om jag stör heller om jag har något gott att bjuda på. Några förslag på vad jag kan baka?

torsdag 17 november 2011

Fin kväll

Jag är nöjd med kvällen. Melissa lika bra som alltid... Kommer nog ligga uppe och fundera en del inatt, hennes texter får mig att göra det. Jag tycker om det.

Overksam

Idag har varit en helt värdelös dag hittills... Jag har inte gjort någonting, gick upp och tog hand om mina drakar (jag skyller på dig Josefin för detta), pluggade minimalt, tittade på gossip girl och tog en dusch. Men vad hände sedan? Ingenting, känner mig så onyttig, jag har slutat anstränga mig och jag hatar mig själv lite när det blir så. Vet ju att jag kan om jag bara anstränger mig lite men nej nu känner jag mig rätt kass. Tråkigt. Detta ger jag skolan skulden för... hade det bara varit lite roligare så hade jag ansträngt mig, som jag ska göra till våren! Det lovar jag.

Har i alla fall laddat inför kvällen med tre timmar spotify och Melissa Horn. Hon är guld och ikväll ska vi gå och lyssna på henne i konserthuset. Spännande. Snart kommer Oskar, Daniel och Glenn... måste börja med maten men kanske ska börja fundera över vad jag ska ha på mig först. Kan kanske inte stå och laga mat i strumpbyxor och BH när de kommer...

onsdag 16 november 2011

Lillebror

Idag saknar jag min lillebror... Konstigt att inte ha dig nära men jag hoppas att du har det grymt bra vad du än sysslar med just idag. Här har ni en mycket gammal men fin bild på oss!


Tur för mig att jag har Oskar i alla fall, han är ett bra substitut då han beter sig precis som en lillebror ska göra<3 Kärlek till dig för det. Igår hade jag en mycket mysig dag med dig min bonuslillebror, bara umgicks, kollade julklappar och lagade mat ihop, toppen verkligen!

måndag 14 november 2011

Jul

Snart är det jul! Underbart!! Nu blir det introduktion med Liseberg, kul att träffa alla inför julsäsongen. Ha en trevlig kväll, det ska jag.

Öppnar mitt hjärta

Say those words, say those words like there's
Nothing else
Close your eyes and you might believe
That there is some way out
Open up, open up your heart to me now
Let it all come pouring out
There's nothing I can't take


If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone

I won't let you go 
-James Morrison

Snart flyttar jag igen, jag är lycklig och jag vågar säga det. Jag är lycklig med dig.
Finns så mycket man inte får säga, får känna, får vara. Men det bryr jag mig inte om nu.
Det är mitt liv och mina drömmar, visst är jag rädd för att såra, skada.
Det vill jag inte och det var aldrig min mening...
Men jag har släppt nu, faller och vet att jag landar mjukt. Det känns tryggt och bra.
För jag är lycklig och jag önskar dig det samma.

fredag 11 november 2011

Lycka

Med dig är jag hel. Du är den renaste formen av lycka! Tack för att du finns...

måndag 7 november 2011

fredag 4 november 2011

Julklappslek

Julmys

Bra att när man stått och väntat på bussen i 5 min är det helt plötsligt 1 min längre väntetid än när man kom till hållplatsen. Jag är på väg hem till fina Jenny för julmys med Kume tjejerna. Lite gott julfika, julklappslekar och härlig julmusik! Får passa på att göra sådant nu för sen kommer jag inte hinna då jag har två jobb och heltidsstudier. Om jag var ni skulle jag inte räkna med många blogginlägg under perioden fram till jul. Men ett och annat ska jag nog hinna med.

Idag är förövrigt en ganska jobbig dag för mig. Idag tvingas jag inse att min lillebror har blivit stor. Idag flyttar han till andra sidan jorden och jag kommer sakna honom så otroligt mycket och hoppas att han kommer hem igen någon gång. Men annars kan jag inte göra annat än att önska honom lycka till! Jag älskar dig min fina bror, ta hans om dig! 